Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало » Филми »

Фантастичната четворка

КАК 4-КАТА СТАНА ФАНТАСТИЧНА - Фантастичната четворка / информация за филма

The Fantastic Four 2015
ЗА ФИЛМА ГАЛЕРИЯ ТРЕЙЛЪРИ АКТЬОРИТЕ И ЕКИПА НОВИНИ ОЩЕ ЗА ФИЛМА МНЕНИЯ

КАК 4-КАТА СТАНА ФАНТАСТИЧНА

06.8.2015  |   синефиш.бг
„Фантастичната четворка“ е сред най-обичаните и известни комикси в дългогодишната история на Marvel. Създаден от легендарните Стан Лий и Джак Кърби, първият брой на „Фантастичната четворка" излиза от печат през ноември 1961 г.. Създаването на първия отбор на Marvel от супергерои бележи нова насока на очовечаване и внасяне на чувство за хумор у комиксите. Това поставя основите на нова Marvel епоха, представена от емблематични герои като Спайдър-мен, Невероятния Хълк и Х-Мен. В началото на 1960-те творчеството на Лий и Кирби е вдъхновено от заплахата от атомна бомба, което е част от духа на времето на Студената война. Теоретичните рискове от въздействието на радиацията залягат в основата на суперсилите на много от символите на Marvel.

Историите за Фантастичната четворка са за герои, които не е трябва да носят маски, и които понякога се противопоставят един на друг. Действието на комиксите се развива в реалния свят, така че читателите биха могли да идентифицират още по-лесно с някой от образите.

Съвременната преработка „Новата Фантастична четворка" в брой 60 от 2004 г., представя произхода на четиримата герои. Редом с различни истории и теми от оригиналните комикси, новата поредица вдъхновява и сюжета на новия филм ФАНТАСТИЧНАТА ЧЕТВОРКА.

 
 

Снимки

 

Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта
Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта
Сине Гранд Сине Гранд Cine Grand Bulgaria



ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС
 
Cinefish.bg Cinefish.bg