Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало » Филми »

Пърси Джаксън и Боговете на Олимп: Морето на чудовищата

ТАКСИ ОТ АДА - Пърси Джаксън и Боговете на Олимп: Морето на чудовищата / информация за филма

Percy Jackson: Sea of Monsters 2013
ЗА ФИЛМА ГАЛЕРИЯ ТРЕЙЛЪРИ АКТЬОРИТЕ И ЕКИПА НОВИНИ ОЩЕ ЗА ФИЛМА МНЕНИЯ

ТАКСИ ОТ АДА

09.8.2013  |   синефиш.бг

Походът за златното руно започва когато Анабет извиква такси насред гората и то се появява от нищото. Таксито управляват сестрите Граи – три вещици с едно око.
Миси Пайл, която заедно с Мери Бърдсонг и Ивет Никол Браун изпълнява ролята на една от сестрите граи, отбелязва: „Окото не ние необходимо за да шофираме, но ни харесва да си го прехвърляме напред назад. Сестрите Граи са слепи за видимото от хората, но с окото виждат наистина.” По време на разрушителния курс с таксито, сестрите Граи разкриват на Пърси информация, която се оказва безцценна.
Пайл, Бърдсонг и Браун преминават ежедневно петчасова процедура в гримьорната преди да се превърнат в сестрите Граи. Гримът, дело на корифея Уилям Терезакис преобразява главите ръцете и дори краката на актрисите.
За сцените със сестрите Граи са използвани шест автомобила (модел около 1969-1982). Боядисани и приспособени да приличат на таксита от 1982. Колите са докарани чак от Аризона.
С началото на продукцията, започва да се развихря и екипът по специалните ефекти. Отговорникът за специалните ефекти Дан Кауфман започва работа шест месеца преди принципната фотография. Повечето от компютърната анимация е дело на студиото за визуални ефекти Ритъм енд Хюс (Rhythm and Hues).

 
 

Снимки

 

Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта
Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта
Сине Гранд Сине Гранд Cine Grand Bulgaria



ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС
 
Cinefish.bg Cinefish.bg