Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало » Филми »

Аз, Франкенщайн

ЗА ГЛАВНИЯ АКТЬОР - Аз, Франкенщайн / информация за филма

I, Frankenstein 2014
ЗА ФИЛМА ГАЛЕРИЯ ТРЕЙЛЪРИ АКТЬОРИТЕ И ЕКИПА НОВИНИ ОЩЕ ЗА ФИЛМА МНЕНИЯ

ЗА ГЛАВНИЯ АКТЬОР

14.1.2014  |   синефиш.бг
С многобройните си участия в киното Арън Екхарт (Адам ) е безспорно сред най-високо ценените актьори в кино индустрията. Той е спечелил признанието на критиците и на публиката със разнообразните си роли във филми като Ерин Брокович на режисьора Стивън Содърбърг с Джулия Робъртс, в режисьорския дебют на Джейсън Райтман Благодаря за пушенето на Fox Searchlight (който му носи награда Златен глобус® и номинация за наградата Независим дух за главна роля) и последните му проекти Olympus has Fallen с Джерард Бътлър и The Rum Diary с Джони Деп.

Роденият в Северна Калифорния Екхарт, изучава театър и кино в университета Бриам Янг, където се запознава и взима участе в много от пиесите на Нийл Ла Бут. По-късно се повява и в три други филма Ла Бут включително Possession с Гуинет Полтроу; Сестра Бети с Рене Зелуегър и Твоите приятели и съседи с Бен Стилър и Катрин Кийнър .

Другите негови филмови участия включват The Pledge на Шон Пен с Джак Никълсън, научно-фантастичния екшън Битката за ЕлЕй, Заешка дупка с Никол Кидман, Черният рицар на Кристофър Нолан, романтичната комедия-драма Любовта се случва с Дженифър Анистън, Всяка една неделя на Оливър Стоун, независимият филм Meet Bill и Моли с Елизабет Шу . Той участва също в драмата на Алън Бол Забулена и партнира на Катрин Зете Джоунс в Без резервации. Други филми с негово участие са Разплата на Джон Ву заедно с Бен Афлек и Ума Търман; В неизвестност на Рон Хауърд с Томи Лий Джоунс и Кейт Бланшет; Ядрото  с Хилари Суонк; Черната далия на Браян де Палма и Разговори с други жени с Хелена Бонъм Картър. Участията му на театрална сцена включват Amazing Grace на Майкъл Кристофър заедно с Марша Мейсън.

В момента Екхарт живее в Лос Анджелис.

 
 

Снимки

 

Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта
Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта
Сине Гранд Сине Гранд Cine Grand Bulgaria



ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС
 
Cinefish.bg Cinefish.bg