Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало » Филми »

Тролчета

БЕРГЕН: ДА ТЪРСИШ ЩАСТИЕТО В ГРЕШНАТА ПОСОКА - Тролчета / информация за филма

Trolls 2016
ЗА ФИЛМА ГАЛЕРИЯ ТРЕЙЛЪРИ АКТЬОРИТЕ И ЕКИПА НОВИНИ ОЩЕ ЗА ФИЛМА МНЕНИЯ

БЕРГЕН: ДА ТЪРСИШ ЩАСТИЕТО В ГРЕШНАТА ПОСОКА

26.10.2016  |   синефиш.бг
Берген са са пълната противоположност на тролчетата. Тези депресирани гиганти смятат, че да заплашват и застрашават тролчетата, е единственият път към щастието. „Берген са просто гадни, сприхави и свадливи, - отбелязва Мичъл. – Хубаво е, че нямат смартфони, защото през цялото време щяха да са навели погледи към екраните. Те не си общуват с никого.“

Водачът на Берген е крал Гриси, Мл., навъсен младеж, който е обещал да донесе щастие обратно към град Берген като залови живеещите наблизо, но добре прикрити тролчета.

Поведението на Гриси може да се обясни с това, че младият крал никога не е изпитвал какво е щастие или любов. И като се има предвид опърничавия ми характер, не е изненада, че е нещастен в любовта. Но това положение може да се промени, ако миячка на чинии Бриджит реши да се изкаже по въпроса. Тя е най-сладкото и най-добросърдечно същество в Берген. В действителност, тя вероятно е единственият добросърдечен техен представител. Бриджит е чувствителна и любезна, и определено си пада по краля. „Тя е нашата Пепеляшка.“ - казва Мичъл.

Сценаристът Джонатан Ейбъл изпитва специална привързаност към Бриджит, той описва героинята като „предизвикателство за мен като писател, защото когато се срещаме за първи път с нея, тя е необщителна. И една от любимата ми част от филма, е да покажем как тя израства и се научава да изразя себе си, особено когато отива на мечтаната среща с крал Гриси.“

За да се сбъдне голямата вечер с Гриси, Бриджит получава помощ от Попи и нейните приятели, които не само предоставят на прислужницата дълги кичури коса с цветовете на дъгата, направени от собствените им коси, но и се опитват да й помогнат, като й суфлират реплики, защото отначало онемялата камериерката не може да разговаря. „Тази сцена в стил „Сирано" бе най-забавното нещо от написването на сценария на филма," - казва Ейбъл.

Шеф и един Берген с истински зли намерения Нейната голяма мечта е заветното място на главен готвач в Кралската кухня, но подлите й планове са осуетени преди двадесет години. Сега Шеф е открила скривалището на тролчетата и вече тръпне от нетърпение отново да й паднат в ръчичките. Шеф е гневна, властолюбива и жестока,  и в същото време е много забавен образ.

 
 

Снимки

 

Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта
Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта
Сине Гранд Сине Гранд Cine Grand Bulgaria



ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС
 
Cinefish.bg Cinefish.bg