Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало » Филми »

Домът на Мис Перигрин за чудати деца

БАРЪН: НА ЛОВ ЗА ЧУДАЦИ - Домът на Мис Перигрин за чудати деца / информация за филма

Miss Peregrine's Home for Peculiar Children 2016
ЗА ФИЛМА ГАЛЕРИЯ ТРЕЙЛЪРИ АКТЬОРИТЕ И ЕКИПА НОВИНИ ОЩЕ ЗА ФИЛМА МНЕНИЯ

БАРЪН: НА ЛОВ ЗА ЧУДАЦИ

21.9.2016  |   синефиш.бг
Всяка история има нужда от незабравим злодей, и в ДОМЪТ НА МИС ПЕРИГРИН ЗА ЧУДАТИ ДЕЦА също има такъв. Това е Барън, който умее да си променя формата и е зловеща, еволюирала форма на чудовищните врагове на чудаците - Кухите. Барън смята, че ключът към безсмъртието-а може би и към възможността да си върне своята човечност-е да залови чудаците и Мис Перегрин.

„Някои от чудаците се опитват, не с най-добри намерения, да постигнат безсмъртие. И в крайна сметка се превръщат в чудовища.“- обобщава Бъртън.

Режисьорът имасамо един актьор на ум, който да пасне към образа на Барън: Самюъл Л. Джаксън. „Винаги съм искал да работя със Сам, -споделя Бъртън. - Ако той участва в някой филм, аз задължително искам да го гледам.“. Джаксън връща комплимента: „Обичам начина, по който работи умът на Тим.“

От самото начало Джаксън и Бъртън са в синхрон за представата им за образа на Барън. „И двамата разбрахме, че не искаме да направим Барън прекалено зловещ, - разказва актьорът. - Барън е достатъчно страшен със острите си като бръснач зъби и млечно-жълти очи. Искахме да видим колко може да се забавляваме с него.

Хората, които познават Барън от книгата може да бъдат изненадани като го видят в този филм. На самият мен всъщност ми трябваше много време, за да се превърна в Барън и да изиграя неговата необикновена психоза, - продължава Джексън.  - Има моменти, в които знаеш, че Барън се наслаждава на себе си, когато погледне чудаците и си мисли, че са един вид забавление.“

 
 

Снимки

 

Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта
Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта
Сине Гранд Сине Гранд Cine Grand Bulgaria



ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС
 
Cinefish.bg Cinefish.bg