Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало » Филми »

Домът на Мис Перигрин за чудати деца

ЕМА: ВЪЗДУШНА ТАЙНСТВЕНОСТ И РОМАНТИКА - Домът на Мис Перигрин за чудати деца / информация за филма

Miss Peregrine's Home for Peculiar Children 2016
ЗА ФИЛМА ГАЛЕРИЯ ТРЕЙЛЪРИ АКТЬОРИТЕ И ЕКИПА НОВИНИ ОЩЕ ЗА ФИЛМА МНЕНИЯ

ЕМА: ВЪЗДУШНА ТАЙНСТВЕНОСТ И РОМАНТИКА

21.9.2016  |   синефиш.бг
Ема, която във филма е изиграна от Ела Пурнел, притежава способността да управлява въздуха, затова трябва да носи чифт оловни обувки, които я държат да не отлети в небесата. С течение на действието, Ема става все по-близкас Джейк.

Джейк напомня на Ема за Ейб, с когото тя е имала тясна връзкапрез 40-те години, когато като млад мъж той е посетил дома. „Така че на нея й е трудно да се довери на Джейк, защото се страхува, че ще също ще го загуби. - казва Пурнел. Разбира се,младежката романтика побеждава. -Отношения между Ема и Джейк прерастват в сладка, наивна тийнейджърска любов. Той е толкова нервен, защото е несигурен за себе си, а тя се носи във въздуха!“

За Ригс, тази връзката е „душата на пътуването на Джейк към превръщането му в необикновен млад мъж. И тя работи, защото Ейса и Ела са забавни, чаровни и притежават тонове химия.“ Актьорите са дългогодишни приятели, те са се запознали преди време в престижния Театър за млади актьори.

Този похвала от страна на Ригс е особено ценна, защото в романа му героинята на Олив има способността да контролира въздуха, а Ема има силата да обгърне в пламъци всичко, до което се докосва. Бъртън и Голдман разменят дарбите им, защото „Тим и аз бяхме запленени от романтичната връзка между Джейк и Ема, и идеята, че тя се рее във въздуха ни улесняваше и предоставяше по-големи възможности при взаимодействията между двамата.“ Ема води Джейк през опита му да живее като чудат и използва силата си да управлява въздуха,за да преминат през редица трудни ситуации.

 
 

Снимки

 

Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта
Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта
Сине Гранд Сине Гранд Cine Grand Bulgaria



ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС
 
Cinefish.bg Cinefish.bg