Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало » Филми »

Отмъщение по женски

Още за филма - Отмъщение по женски / информация за филма

The Other Woman 2014
ЗА ФИЛМА ГАЛЕРИЯ ТРЕЙЛЪРИ АКТЬОРИТЕ И ЕКИПА НОВИНИ ОЩЕ ЗА ФИЛМА МНЕНИЯ

Още за филма

16.4.2014  |   синефиш.бг
Карли Уитън (Диас) е безмилостна адвокатка от Ню Йорк със строг набор от правила, стане ли въпрос за мъже и романтични отношения. Когато се запознава с Марк Кинг (Николай Костер - Валдау), тя неусетно сваля гарда си и се увлича по него. До момента, в който едно спонтанно, изненадващо посещение в дома му в Кънектикът разкрива, че той има съпруга, Кейт (Ман). Отдадената на семейството супер-домакиня Кейт е шокирана, че Марк й изневерява, а Карли е бясна, че той е женен.

Но вместо да насочат възмущението си една към друга, двете жени започват все повече да се сближават покрай общия си враг. Когато поредната афера на мошеника е разкрита (Кейт Ъптън), жените обединяват усилия и решават заедно да му дадат заслуженото на този лъжлив, тройно изневеряващ кучи син. И колкото по-изобретателни стратегии замислят, толкова по-силна стават връзката помежду им.
Продуцентът Джули Йорн отдавна търси подходяща комедия за силен женски дует или ансамбъл, когато попада на идеята на сценариста Мелиса K. Стак. Йорн обяснява защо смята Стак за правилния човек: „Сценарият на Мелиса е невероятно забавна история, поднесена интелигентно и с реализъм, в която просто се влюбихме. На пръстите на едната ми ръка се броят случаите, когато след 30-ата страница си казвам: „Ще правим този филм."

От самото начало Стак уточнява какво тя не иска да вижда: „Казах: „Не искам съпругата да бъде изтривалка или жалка глупачка, - припомня си Стак. – Не искам и другата жена да бъде само кучка.“ Говорихме си за стереотипите, които често виждаме във филмите и как да ги избегнем.“

Стак черпи вдъхновение от интересни източници: „Гледала съм много френски комедии, в които всеки спи с някой, който не му е съпруга или съпруг. В Америка ние имаме по-пуритански поглед върху изневярата и за мен беше интересно да видя голямото разнообразие от френски комедии, в които тази тема е засегната. Отношенията им са объркани, но истински, там няма само ‚добри“ и „лоши".

По същия начин Йорн вижда „ОТМЪЩЕНИЕ ПО ЖЕНСКИ“ – като история за отношения, в която най-важната връзка се оказва приятелство, а не романсът: „Филмът разказва историята за отношенията между тези жени и как те си връщат обратно властта върху живота ."

 
 

Снимки

 

Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта
Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта
Сине Гранд Сине Гранд Cine Grand Bulgaria



ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС
 
Cinefish.bg Cinefish.bg