Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало » Филми »

Отмъщение по женски

ПОДХОДЯЩИЯТ ВОДАЧ НА „ОТМЪЩЕНИЕ ПО ЖЕНСКИ" - Отмъщение по женски / информация за филма

The Other Woman 2014
ЗА ФИЛМА ГАЛЕРИЯ ТРЕЙЛЪРИ АКТЬОРИТЕ И ЕКИПА НОВИНИ ОЩЕ ЗА ФИЛМА МНЕНИЯ

ПОДХОДЯЩИЯТ ВОДАЧ НА „ОТМЪЩЕНИЕ ПО ЖЕНСКИ"

16.4.2014  |   синефиш.бг
С готов сценарий, Йорн започва да търси режисьор и намира точния човек в лицето на Ник Касавитис, който спечели похвали от критиката и публиката за работата си върху „Тетрадката“ и “Unhook the Stars” – два филма със запомнящи се женски роли. Касавитис си спомня какво си е помислил след прочита на сценария на „ОТМЪЩЕНИЕ ПО ЖЕНСКИ“: „Аз имам силна майка, дъщери и сестри. Имам силна връзка с жените и наистина обичам това, което този филм казва за силата на женските отношения."

Йорн добавя, че Касавитис има на разположение и жени продуцент, сценарист, изпълнителен директор и актриси, които винаги ще му казват и обясняват начина, по който ще се получат нещата. Тя споделя с усмивка: „Отивате на снимачната площадка и виждате почти 2 метра висок мъж с татуировки по цялото тяло и не спирате да се чудите: „Този ли режисира филма?". А се оказа, че Ник е най-чувствителният човек от всички нас!"

И продължава: „Едно нещо ми направи много силно впечатление от работата на Ник - честността. В неговите филми няма фалшиви моменти. Дори и в комедия, дори и в абсурдни ситуации и в забавните смешки, той търси откровеност у героя. Той не иска зрителят да усети дори нотка  неправдоподобност в персонажа."

Касавитис е привличен от идеята да режисира „ОТМЪЩЕНИЕ ПО ЖЕНСКИ“ заради самата история. И обяснява: „В много филми жените са изобразявани като конкурентки и противнички, особено когато е замесен мъж. В тази история Карли не знае, че Марк е женен и веднага се отдръпва, когато научава истината. Така Кейт разбира, че вината не е у Карли. После  Кейт е толкова погълната от това как да се справи с големия си проблем, че застави Карли да стане неин приятел. Веднага след като прочетох сценария си помислих, че това е една връзка, каквото рядко се вижда. И исках да се уверя, че ако имах възможност да направя филма, ще го направим добре."

 
 

Снимки

 

Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта
Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта
Сине Гранд Сине Гранд Cine Grand Bulgaria



ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС
 
Cinefish.bg Cinefish.bg