Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало » Филми »

Отмъщение по женски

ДРУГИТЕ ЖЕНИ - Отмъщение по женски / информация за филма

The Other Woman 2014
ЗА ФИЛМА ГАЛЕРИЯ ТРЕЙЛЪРИ АКТЬОРИТЕ И ЕКИПА НОВИНИ ОЩЕ ЗА ФИЛМА МНЕНИЯ

ДРУГИТЕ ЖЕНИ

16.4.2014  |   синефиш.бг
От момента, в който в сценария започват да се оформят отделните герои на Стак, Йорн има в предвид една актриса за образа на Карли. „Винаги съм мечтала да работя с Камерън Диас, - обяснява Йорн. – Тя разполага с правилната комбинация от за правдоподобност и разпознаваемост."

Диас е привлечена от историята и свежия поглед към това, как жените да се отнасят една към друга при необичайни обстоятелства: „Помислих си, че това е много интересна концепция. Когато Карли осъзнава, че Марк е женен, тя не иска да има нищо общо с него или съпругата му. Но ето че другата жена, Кейт, я моли за помощ и няма начин тя да не се отзове."

„Просто си помислих, че това е хубаво нещо, - продължава Диас. - Става въпрос за приятелство между жени. Това, което също ми хареса в сценария е, че не става дума просто за отмъщение. Това е едно пътешествие, което тези жени предприемат една към друга, за да научат повече за себе си. Трите живота на жените са толкова различни, че пътищата им никога не биха пресекли при нормални обстоятелства. Но общият им враг ги събира и те се превръщат в екип. Това, което правят на Марк е по-скоро за да разкрият кой е той, а не да си отмъстят. Помислих си, че всички тези неща са уникални и ще бъде много забавно да им вдъхнем живот."

Лесли Ман, която е в ролята на супер домакинята от предградието Кейт е, както казва Йорн, „онзи тип провинциална съпруга, която е почти на изчезване. Винаги сме смятали, че под повърхността на тази дребна героиня се крият неочаквани качества и Лесли наистина съумя да я пресъздаде по най-добрия начин.“
Ман описва Кейт като „жена, която живее в балон. Тя е научена по определен начин да прави нещата, и животът й се върти около съпруга й, за да го прави щастлив. Мисля, че тя е губещата в този случай. Така че, когато Кейт открива, че той я мами, целият й свят се разпада, докато тя не открива тези жени, които й помагат да израсне и да се възстанови."

Стак отбелязва важните разлики между Кейт на Ман и Карли на Диас: „Кейт е противоположност на Карли; тя изглежда сантиментална, но отвътре е бетон. В това пътуване и двете се срещат с части от вътрешното си аз, които са били скрити досега."

Никога не може да се прогнозира дали между двама актьори ще има добра химия на екрана, но динамиката между Диас и Ман проработва от самото начало. Двете актриси си пасват много добре, импровизират, подкрепят се взаимно и се разсмиват от първия ден на снимките.

Ман обяснява тяхната синергия като я сравнява с музика: „Има някои хора, които имат ухо за комедия. Това е като песен и ритъм, така че когато правиш комедия, ако с другия човек не чувате едно и също нещо, колкото й да сте добри, химията просто умира. Камерън чува същото нещо, което и аз. Ние можем да си разменяме мисли. И с Кейт Ъптън е така. Тя знае как да играе различни неща и е супер умна."
 В ролята на харизматичния лъжец Марк Кинг е звездата от телевизионния сериал „Игра на тронове"  - Николай Костер - Валдау, който изненадва всички с комедийните си умения. Йорн отбелязва: „Ние просто извадихме невероятен късмет с Николай. Знаехме, че той със сигурност има излъчване и енергия, за да бъде главният герой, но той дойде и направи една сцена, която беше невероятна."

Стак отбелязва, че „Николай е в състояние да бъде ужасно порочен и очарователен в период само от десет секунди, а това освен на талант, е плод също и на упорита работа, подготовка и мисъл."

Датският актьор се проявява като съблазнителен мошеник, за когото кармичните последици са... много лоши Но актьорът не вижда Марк като злодей. „Според мен Марк обича жена си, - казва Костер-Валдау. - Той и Кейт са заедно от дълго време, и смятам, че в мислите си той се отнася към нея наистина добре. Не е необичайно да срещнеш човек, който вярва, че понеже носи много пари у дома, това му дава правото да има малко забежки настрани. Това е просто чист инстинкт. Какво може да направи Марк? Той не може да се спре. И се смята за добър човек."
И продължава: „Марк обича да се влюбва, а аз мисля, че проблемът на такъв човек е, че той се влюбва в собствения си влюбен образ. "

За ролята на Амбър, третата жена, която е измамена от Марк, Йорн обмисля редица варианти и се спира на Кейт Ъптън. Йорн обяснява: „Първоначално смятахме да използвахме Кейт като прототип на героинята, защото не мислехме, че ще се съгласи да участва. Но тя дойде и беше толкова обезоръжаваща. Ключът към тази роля е, че зрителите отначало трябва да я намразят, когато я видят за първи път, поне малко. А след това да я заобичат, когато я опознаят. Тя се вписва в образа просто идеално."

Стак се възхищава на приликите между героинята Амбър и самата Кейт Ъптън. „Кейт е много знойна, но и много сладка, - казва сценаристът. – У нея  има особен вид безгрижие и миловидност, които са идеални за Амбър.“

Ъптън се радва на първата си главна роля в компанията на Диас и Ман. „Толкова съм щастлива един от първите ми филми да бъдат с Лесли и Камерън, - казва тя. – И двете са толкова вдъхновяващи."

Друг неочакван участник във филма е Ники Минаж, която играе секретарката на Карли - Лидия. Минаж внася нещо от себе си към образа, което Йорн не е предвидила: „Ние всички смятахме, че Ники има огромно самочувствие и надменно поведение, но тя дойде с изключително скромна нагласа. С нетърпение гледаше другите актриси жени и се учеше от тях."

„Винаги сме искали Лидия да бъде на дръзка и нахална героиня, - продължава тя. - Но това, което я обезоръжи беше привлекателното и мило държание на Ники, което всъщност промени и сценария. Лидия се превърна в много важен съюзник на Карли. Това е част от неочакваните взаимоотношения. Камерън и Ники са свързана още от първия ден, така че се получи съвсем различна динамика."

Минаж е приятна изненада и за Касавитис: „Лидия казва неща на Карли, които са верни, макар и да звучат наистина нелепо, но те съдържат онази неочаквана истина, която предполага, че понякога правилното нещо е да постъпиш не като трябва."
Според Минаж, Лидия е много упорита. „Тя си има собствен възглед за живота и взаимоотношенията и човек за нищо не може да промени мнението й. Тя има истинско приятелство с Карли и от цялото си сърце иска да успокои Карли и тя да срещне подходящия човек. Така че тя донякъде се забърква в отмъщението срещу Марк и помага Карли да се влюби в човека, който е подходящ."

Минаж казва: „Лидия е важен човек в живота на Карли, защото тя трудно допуска хора до себе си. Аз съм такава и не ми харесва, когато най-добрите ми приятели страдат. Мисля, че всички жени имат нужда от приятел, на чието рамо да поплачат, но им трябва и такъв, който да им каже: „Добре, се се събери и да тръгваме. Знаеш ли, няма цял ден да се разхождаш из офиса унила и без настроение."

Един определено не-меланхоличен образ е бащата на Карли, Франк. Снимките вече са били започнали, когато създателите на филма най-накрая намират своя втори грандиозен измамник. В действителност след избора на Дон Джонсън е трудно да си представим някой друг, който може да е по-подходящ за ролята на нетрадиционен баща.

И Тейлър Кини („Zero Dark Thirty") участва във филма като брата на Кейт, Фил. Освен че има наистина красива къща на плажа, той е пълна противоположност на Марк - честен и добър човек. Фил първо е притеснен, когато вижда как дамите са обсебени от отмъщението срещу Марк, но скоро между него и Карли се получава все по-голяма привличане.


 
 

Снимки

 

Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта
Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта
Сине Гранд Сине Гранд Cine Grand Bulgaria



ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС
 
Cinefish.bg Cinefish.bg