Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало » Филми »

Отмъщение по женски

ДРЕХИ, ОБУВКИ, СТИЛ - Отмъщение по женски / информация за филма

The Other Woman 2014
ЗА ФИЛМА ГАЛЕРИЯ ТРЕЙЛЪРИ АКТЬОРИТЕ И ЕКИПА НОВИНИ ОЩЕ ЗА ФИЛМА МНЕНИЯ

ДРЕХИ, ОБУВКИ, СТИЛ

16.4.2014  |   синефиш.бг
За Йорн желанието да покани легендарната дизайнерка на костюми Патриша Фийлд („Сексът и градът") се превръща в нещо като фикс идея. „Патриша има дълга и невероятна кариера и винаги търси нови предизвикателства, - обяснява Йорн. - Радваме се, че тя е видяла „ОТМЪЩЕНИЕ ПО ЖЕНСКИ“ като част от изпълнението на тази нейна цел."

Участието на Филйд в продукцията на филма също е много важно и за Касавитис, който коментира: „Умолявах Пат деветдесет и осем хиляди пъти да се съгласи. Тя е истински художник и артист. Пат притежава специфични идеи, които се развиват и променят през цялото време."

Ники Минаж, известна модна икона по свой собствен начин, също е развълнувана да научи, че Филйд ще се присъедини към екипа: „Когато чух, че Патриша Фийлд става част от този филм, бях много развълнувана, защото знаех, че всички ще се пръснат от яд, когато видят дрехите, които носим."

Фийлд отбелязва, че нейният процес на работа е „да намеря паралел между актьора и героя. Имам нужда да се запозная с актьорите, затова просто сядам и си говорим с тях. Те също трябва да ме опознаят. Така че това е една много важна стъпка от процеса, за да се почувстват актьорите комфортно в дрехите - визуално и физически."

За Фийлд създаването на костюмите е плод на екипно усилие. Тя от дълги години работи със своя сътрудник Паоло Ниеду. Те заедно започват да илюстрират личностите на героите чрез техните дрехи.

Всяка от жените във филма има специфичен стил, който дизайнерите на костюмите набелязват съвместно с актьорите. „Карли е съвременна, привлекателна, успешна жена, - обяснява Фийлд. - Нейният стил е уникална комбинация от изтънченост и шик."

Когато зрителите за първи път се срещат с Карли по време на уговорена среща с Марк в един хотел, тя носи много тясна черна рокля Антонио Берарди. Някои от другите й характерни рокли са комбинация от ярко червено, бяло и тъмно синьо на дизайнера Мартин Грант със златен колан, бяла прилепнала на Том Форд и ансамбъл от черна кожена пола Рик Оуенс и блейзър. Високите токчета, дизайнерските чанти и бижута допълват нейните облекла, като придават на Карли секси излъчване, дори и в офиса.

Героинята на Лесли Ман - Кейт, отбелязва Фийлд „е едно завръщане от 50-те години, защото тази омъжена жена, живееща в предградията, не работи и води живот, различен от този на останалите героини. И енергията на Лесли е малко странна, което е част от комедията. Аз трябваше да представя Кейт от друго време, защото тя не е запозната със съвременната мода."
Ниеду добавя: „Кейт е нещо като степфордска съпруга от 1950 г. Тя се грижи за мъжа си, чисти му дрехите, изпълнява му поръчките и се занимва с кучето му, докато него го няма. Така че нейният външен вид определено е традиционен. След като Кейт научава за аферата, тя е много разстроена и има моменти, когато това трябва да се отрази и на дрехите и външния й вид.“

Дрехите на Кейт включват костюм Прада от две части с панталон и рокли и пола и блуза от Кейт Спейд, Ралф Лорън, Лили Пулицър, Дж. Крю, Ред Валентино и Пучи – всички премени, типични за една „провинциална мишка". За разлика от Карли, Кейт харесва видните аксесоари, които често са по-големи, отколкото е тя самата.
Третата жена, Амбър, е най-младата от триото. „Тя е готино момиче, - казва Ниеду. - Стил на Амбър е младежки. Нейният най-впечатляващ костюм е, когато Карли и Кейт я виждат на слънчевия бряг на Хемптънс да прави джогинг в перфектен бял бански половинки ма Малия Милс. Амбър носи дънки и тениски, тя е типичното американско момиче, което живее в съседната къща."

Стайлингът на Ники Минаж е друг шедьовър на дизайнерите. „Беше наистина забавно да получа шанс да обличам Ники в тази роля, - казва Ниеду. - Тя е секретарка, а секси секретарка е образ, който всеки може да си представи, затова създадохме един почти карикатурен образ, като преувеличихме цветовете и щампите, както и различните аксесоари. Всеки ден за Лидия е нов. Така че никога не се знае какво ще стане с нея и как ще се появи на следващия ден."
Външният вид на Лидия включват висша мода, сексапил и показност – комбинация, която подсказва, че трябва да има някой, който да плаща разноските за попълненията в гардероба й. На закачалките си тя има Гучи, Ролан Муре, Версаче, Проенца Шулер и МакКуин, в съчетание с най-екстремните, скъпи дизайнерски обувки, които само една истинска дива може да издържи да не ги сваля в офиса.



 
 

Снимки

 

Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта
Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта
Сине Гранд Сине Гранд Cine Grand Bulgaria



ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС
 
Cinefish.bg Cinefish.bg