Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало » Филми »

Отмъщение по женски

ЗА ПРОДУКЦИЯТА - Отмъщение по женски / информация за филма

The Other Woman 2014
ЗА ФИЛМА ГАЛЕРИЯ ТРЕЙЛЪРИ АКТЬОРИТЕ И ЕКИПА НОВИНИ ОЩЕ ЗА ФИЛМА МНЕНИЯ

ЗА ПРОДУКЦИЯТА

16.4.2014  |   синефиш.бг
„ОТМЪЩЕНИЕ ПО ЖЕНСКИ“ на режисьора Ник Касавитис балансира комедията и емоционалния реализъм с малко фантазия и много блясък. Освен с дизайнера на костюмите Патриша Фийлд и нейния екип от нюйоркски стилисти, продукцията може да се похвали и с номинирания с награда Оскар® френски оператор Робърт Фрейс. Той е работил съвместно с Жан-Жак Ано във филма „Любовникът" и с два от последните филми на Касавитис - „Тетрадката " и „Alpha Dog ".

Минималистичната бяла мансарда на Карли е заснета в истинско таванско помещение в Трибека. Художникът Дан Дейвис го нарича „идеално местенце за героинята, без да преувеличава." За снимките на сцените в офиса на Карли и Лидия, екипът на филма заснема в елегантен, лъскав офис в Сввтовен търговски център 7, с изглед към долната част на Манхатън в всяка посока.

Ресторантът, където обядват Карли и Кейт, се намира в модерния квартал Барбуто, а срещите на Карли с Марк са заснети в Риц Карлтън, STK ресторант, както и в бар на покрива в Сохо. Тя флиртува в Лаво клуб на Ийст стрийт 58 и отива на първата си среща с Фил в хотел Дрийм. Но един красив манхатънски филм няма да бъде пълнен без Сентрал парк. Трите жени взимат важното решение, докато се разхождат в парка в близост до 72-ра улица. И се събират на празнична вечеря в хотел Мондриан в Сохо, където отпразнуват победата си със шампанско.
Къщата на Кейт и Марк Кинг във филма според сценария се намира в луксозно предградие в Кънектикът, но в действителност сцените са заснети в частна къща в Уестчестър, Ню Йорк.

След като Карли и Кейт разбират, че има и трета жена в живота на Марк, те се качват на колата, за да я открият в Хамптънс. Там създават щаб в къщата на Фил, братът на Кейт, който живее в къща на плажа в Йист коугу. Специалният Коугу бийч клъб дава разрешение за снимките на своя девствен бял плаж за ключовия момент, когато Карли и Кейт шпионират бягащата по бански Амбър.
След като напускат Хамптънс, актьорите и екипа заминават за Карибите. Йорн си спомня: „В оригиналния вариант на сценария нямаше пътуването до Бахамските острови, и аз усещах някаква празнота, сякаш историята бе лишена от своето голямо, изпълнено с екшън, финално парче от пъзела. Ник предложи тази идея - дамите да пътуват до райския остров, за да се хванат Марк в изневяра. Това е един от най-хубавите моменти и за трите."

Изчерпателното проучване на всички възможни дестинации препоръчва снимките да бъдат на Бахамите, където има всичко необходимо на продукцията: великолепни плажове, курорти, басейни, автентични карибски банкови сгради, където Марк вероятно крие недекларираните си печалби. На Бахамските острови екипът обявява и края на снимките.

 
 

Снимки

 

Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта
Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта
Сине Гранд Сине Гранд Cine Grand Bulgaria



ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС
 
Cinefish.bg Cinefish.bg