Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало » Филми »

Пришълецът: Завет

За филма - Пришълецът: Завет / информация за филма

Alien: Covenant 2017
ЗА ФИЛМА ГАЛЕРИЯ ТРЕЙЛЪРИ АКТЬОРИТЕ И ЕКИПА НОВИНИ ОЩЕ ЗА ФИЛМА МНЕНИЯ

За филма

10.5.2017  |   синефиш.бг
В космоса никой не може да чуе писъка ти. Почти четири десетилетия по-късно тези думи остават синоним на абсолютния, безмилостен интензитет на футуристичния шедьовър на Ридли Скот Пришълецът. Сега бащата на емблематичната поредица се завръща отново в създадения от него свят, за да изследва най-мрачните му аспекти с ПРИШЪЛЕЦЪТ: ЗАВЕТ, пулсиращо ново приключение, което изтласква границите на ужаса дори по-далеч.

На колонизаторския космически кораб Covenant („Завет“) цари спокойствие. Екипажът и останалите 2000 души на борда спят дълбоко в хипер-сън и единствено андроидът Уолтър броди сам из коридорите. Корабът се е насочил към далечната страна на галактиката към планетата Origae-6, където заселниците се надяват да изградят нов дом за човечеството. Спокойствието е нарушено, когато звездно изригване раздробява енергийните панели на „Завет“, причинявайки десетки жертви и отклоняване на мисията от курса.

Скоро оцелелите членове на екипажа се натъкват на райско кътче, един истински девствен Едем с обвити в облаци планини и огромни, извисяващи се дървета. Мястото е много по-близо от Origae-6 и с потенциал на жизнени показатели като у дома. Но се оказва, че това което са открили, всъщност е тъмен и смъртоносен свят, изпълнен с неочаквани обрати. Изправени пред ужасна заплаха отвъд границите на въображението, за изстрадалите изследователи единственият изход е мъчително и опустошително бягство.

Действието във филма се развива десет години след събитията в кинохита на Скот от 2012 г. Прометей. ПРИШЪЛЕЦЪТ: ЗАВЕТ е спиращ дъха ужасяващ разказ, изпълнен с ледено напрежение и чудовищни нови създания. С шестия филм от поредицата блокбъстъри, режисьорът-визионер ни доближава все по-близо до разкриването на мистериозния произход на майката на всички пришълци - смъртоносният Ксеноморф от оригиналния филм.

В ПРИШЪЛЕЦЪТ:ЗАВЕТ участват звездите Майкъл Фасбендър (Прометей, 12 години робство), Катрин Уотърстън (Стив Джобс), Били Кръдъп (Почти известни, Мисията невъзможна III), Дани Макбрайд (Ананас Експрес) и Демиан Бичир. Филмът е режисиран от Ридли Скот (Марсианецът). Сценарият е на Джон Логан и Данте Харпър, по историята на Джак Паглен и Майкъл Грийн. Продуценти са Ридли Скот, Марк Хуфам, Майкъл Шефер, Дейвид Гилер и Уолтър Хил.

 
 

Снимки

 

Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта
Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта
Сине Гранд Сине Гранд Cine Grand Bulgaria



ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС
 
Cinefish.bg Cinefish.bg