Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало » Филми »

Лешояда

ПОМОЩНИКЪТ - Лешояда / информация за филма

Nightcrawler 2014
ЗА ФИЛМА ГАЛЕРИЯ ТРЕЙЛЪРИ АКТЬОРИТЕ И ЕКИПА НОВИНИ ОЩЕ ЗА ФИЛМА МНЕНИЯ

ПОМОЩНИКЪТ

22.10.2014  |   синефиш.бг
Джиленхол страстно търси точния човек, който да изиграе отворения помощник на неговия герой. "Направихме кастинг с може би 60-70 човека за ролята на Рик, като накарахме Джейк да чете с мнозина от тях," казва Гилрой. Но щом видял записа на Риз Ахмед, Гилрой повярвал, че британският актьор от пакистански произход може да предаде нюансовото изпълнение на безработен човек, отчаян за работа. "Риз изуми всички ни със своя запис, а после ни отвя по време на кастинга. Джейк чете няколко пъти с Риз и веднага го наехме."

За изследването на своя герой, Ахмед прекарва известно време сред безработните млади в Лос Анжелис. "Рик е имал много тежък живот и е трябвало да се справя с изоставянето от родителите си," заявява Ахмед. "Той се прикрепва към Лу, защото в него вижда нещо като защитник и наставник."

"Рик е добър човек, но е подтиснат, че неговите решения са против инстинктите му," добавя Гилрой. "Като другите герои във филма, Рик се движи из смъртоносен свят, принизен до разплащания. Пресичат се граници, а цената за това трябва да бъде платена."

 
 

Снимки

 

Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта
Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта
Сине Гранд Сине Гранд Cine Grand Bulgaria



 
Cinefish.bg Cinefish.bg