Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало » Филми »

Лешояда

МЕСТНИТЕ ТЕЛЕВИЗИОННИ НОВИНИ - Лешояда / информация за филма

Nightcrawler 2014
ЗА ФИЛМА ГАЛЕРИЯ ТРЕЙЛЪРИ АКТЬОРИТЕ И ЕКИПА НОВИНИ ОЩЕ ЗА ФИЛМА МНЕНИЯ

МЕСТНИТЕ ТЕЛЕВИЗИОННИ НОВИНИ

22.10.2014  |   синефиш.бг
Лу изнася факти за силата на местните телевизионни новини и техния апетит за криминални истории, носещи страх. Според Гилрой, тези факти са верни. "Въпреки намаляващата престъпност, местните телевизионни новини създават и поддържат мита за градската престъпност в предградията. Местните телевизионни истории са пълни с предупреждения. Престъпленията фалшиво се свързват в шаблони, намекващи за нарастващи опасности. Новините са продукт, който е предназначен да продава реклами."

Лу издига това кредо до нови висоти, след като се хвърля в новата си кариера. Като с всичко друго в живота си, той подхожда към тази работа с много изследване и подготовка. Говорът на Лу е осеян с факти, съвети за самопомощ и бизнес, намерени из интернет. "Той е странна комбинация от първично и модерно общество, слети в едно човешко същество," обяснява Джиленхол. "Той се рови с часове из интернет, за да открива неща за света - чак до своя избор на думи. Лу приема намерената информация като Свето писание. Той винаги доказва тезата си, а всичко, което казва, съдържа зрънце истина в себе си." Или както го описва Гилрой "Всичко, което Лу говори, е емулация на наизустяване и възприето поведение от интернет, пригодено да му помогне в борбата за оцеляване и придобиване."

Джиленхол описва Лу Блум като лешояд. "Той търси и събира всичко, което може да намери. Той е гладен през цялото време и би унищожил всичко, което се изпречи на пътя му. Той ще успее на всяка цена."

 
 

Снимки

 

Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта
Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта
Сине Гранд Сине Гранд Cine Grand Bulgaria



 
Cinefish.bg Cinefish.bg