Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало » Филми »

Лешояда

ТРЪПКАТА ОТ ПРЕСЛЕДВАНЕТО - Лешояда / информация за филма

Nightcrawler 2014
ЗА ФИЛМА ГАЛЕРИЯ ТРЕЙЛЪРИ АКТЬОРИТЕ И ЕКИПА НОВИНИ ОЩЕ ЗА ФИЛМА МНЕНИЯ

ТРЪПКАТА ОТ ПРЕСЛЕДВАНЕТО

22.10.2014  |   синефиш.бг
Френетичното преследване на графични новинарски записи задвижва бурните екшън сцени на ЛЕШОЯДА. Гилрой хвали асистент-режисьора Майк Смит за вдъхването на живот на сцените с каскадьори от световна класа. "Можеш да планираш колкото си искаш," заявява Гилрой. "Но когато три коли се движат със 150 км/ч по булевард "Вентура" в Лос Анжелис и предстои да се сблъскат, може да си мислиш, че знаеш какво ще се случи, но не е така. Беше невероятно да гледаме как Майк създава сцените с преследване точно каквито ги искахме. Някои от екшън сцените бяха неочаквани, но по много добър начин."

Гилрой разчита на дизайнера на продукцията Кевин Кавано за откриването на локации, които да предадат визуално преследването в 3 часа през нощта. "Проведохме търсенето през нощта, за да измерим уличното осветление, обкръжаващите светлини от къщите и терена," обяснява Кавано. "После затворихме улиците за големите преследвания с коли и катастрофите. Това бяха забавни моменти, които всички очаквахме с нетърпение."

Гилрой и екипът му заснемат ЛЕШОЯДА по улиците на Ел Ей основно между полунощ и шест сутринта. Това се оказва изморително за екипа и актьорите, но Джиленхол открива вдъхновение в нощния график. "Вярвам, че снимането през нощта помага да се покаже подсъзнателното. Започнах да мисля по-малко, и оставих емоциите ми да излязат на преден план. Аз съм силно убеден, че всички чувства, които проявяваш по време на снимките, се озовават дълбоко втъкани във всеки кадър, който хората гледат на екрана."

 
 

Снимки

 

Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта
Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта
Сине Гранд Сине Гранд Cine Grand Bulgaria



 
Cinefish.bg Cinefish.bg