Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало » Филми »

Лешояда

РИСК И ПЕЧАЛБА - Лешояда / информация за филма

Nightcrawler 2014
ЗА ФИЛМА ГАЛЕРИЯ ТРЕЙЛЪРИ АКТЬОРИТЕ И ЕКИПА НОВИНИ ОЩЕ ЗА ФИЛМА МНЕНИЯ

РИСК И ПЕЧАЛБА

22.10.2014  |   синефиш.бг
Според истинските журналисти на свободна практика Остин и Хауърд Рейшбрук, Лу Блум се проявява като социопат, който олицетворява екстремна версия на техния подход. За разлика от Лу, те рядко пресичат граници, когато става дума за закона. "Бихме карали бясно, за да стигнем до местопрестъплението, но не бихме направили повечето неща, които неговият герой прави," казва Остин.

По отношение на разделението на труда между Лу и Рик, Остин казва, че ЛЕШОЯДА е доста по-близо до истината. "По същия начин, по който Лу поделя работата си с Рик, ние си поделяме нашите роли, като единият от нас е навигатор и слуша полицейското радио, докато другият се съсредоточава върху шофирането. И също като Лу и Рик, ние често имаме жестоки спорове."

За разлика от зловещо несъстрадателния Лу, братята често са емоционално потресени от инцидентите, на които се натъкват, като например случая, в който безпомощно са гледали как жена е изгоряла жива в колата си. "Винаги носим пожарогасители и аптечки за случаите, когато можем да помогнем," споделя Остин. "Заснемането е на втори план във всяка ситуация, в която можем да направим нещо."

 
 

Снимки

 

Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта
Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта
Сине Гранд Сине Гранд Cine Grand Bulgaria



 
Cinefish.bg Cinefish.bg