Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало » Филми »

Доктор Стрейндж

Героите - Доктор Стрейндж / информация за филма

Doctor Strange 2016
ЗА ФИЛМА ГАЛЕРИЯ ТРЕЙЛЪРИ АКТЬОРИТЕ И ЕКИПА НОВИНИ ОЩЕ ЗА ФИЛМА МНЕНИЯ

Героите

29.9.2016  |   синефиш.бг
ДОКТОР СТИВЪН СТРЕЙНДЖ
(Бенедикт Къмбърбач)
Доктор Стивън Стрейндж е някога високо оценяван, но арогантен хирург, който – вследствие на трагичен инцидент – губи лекарските си умения и кариера. Търсейки начин да възстанови способностите си, той обикаля света, докато не среща Древният, енигматичен учител, която му предлага да го въведе в тайните на Мистичните изкуства.

МОРДО
(Чуетел Едиофор)
Също като Доктор Стрейндж, Карл Мордо е чирак на Древният, който е изучил Мистичните изкуства и алтернативните измерения. Със сложен и емоционален характер, той лесно може да се окаже приятел, съперник или лют враг на най-новия ученик на Древният.

ДОКТОР КРИСТИН ПАЛМЪР
(Рейчъл Макадамс)
Д-р Кристин Палмър е висококвалифициран травматолог, която е не само колега на д-р Стрейндж, но и негов приятел. Когато ужасяващият инцидент, който осакатява ръцете на Стрейндж, поставя приятелството им на карта, д-р Палмър осъзнава, че Стрейндж трябва сам да преоткрие собствената си стойност. Но никога не си е и помисляла какъв необичане път ще поеме той – или как това ще се стовари обратно в живота ѝ.

УОНГ
(Бенедикт Уонг)
Пазител на огромната библиотека на Камар-Тадж с всичките ѝ мистични томове, нетърпящият глупости Уонг решава кой е достоен да се учи от личната колекция на Древният и следи свещените заклинания да не попаднат в грешните ръце. Макар и мълчалив и скромен, няма никакво съмнение, че който и да се опита да открадне от библиотеката на Уонг, ще трябва да мине първо през него.

ДЖОНАТАН ПАНГБОРН
(Бенджамин Брат)
Стрейндж попада на Джонатан Памгборн, вярвайки, че той притежава важна информация за излекуването на ръцете му.

КАСИЛИЪС
(Мадс Микелсен)
Като много от учениците в Камар-Тадж, Касилиъс пристига, за да научи тайните на Мултивселената. Той обръща гръб на Древният и ученията ѝ, когато започва да вярва, че не му се дава достъп до определено познание. В тези забранение сили Касилиъс вижда отговора на цялото страдание на човечеството – способността да облекчи човешките болки. Касилиъс, заедно със своите последователи Зилоти, ще използва всяко злонамерено средство на свое разположение, за да слее реалността ни със сенчестите сили от другото измерение, дори и това да доведе до края на живота такъв, какъвто го познаваме.

ДРЕВНИЯТ
(Тилда Суинтън)
Мъдрият и енигматичен герой, познат само като Древният, пази тайните на Мистичните изкуства от много, много време. Когато среща Стрейндж, вековният мъдрец вижда потенциал в опърпания бивш хирург и се съгласява да му покаже друга страна на реалността: мистичните пътища на магията!

 
 

Снимки

 

Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта
Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта
Сине Гранд Сине Гранд Cine Grand Bulgaria



ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС
 
Cinefish.bg Cinefish.bg