Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало » Филми »

ТO

И ти ще се рееш!! - ТO / информация за филма

It 2017
ЗА ФИЛМА ГАЛЕРИЯ ТРЕЙЛЪРИ АКТЬОРИТЕ И ЕКИПА НОВИНИ ОЩЕ ЗА ФИЛМА МНЕНИЯ

И ти ще се рееш!!

30.8.2017  |   синефиш.бг
Трилърът на ужасите „То” на New Line Cinema, режисиран от Анди Мускети („Мама”), е екранизация на невероятно популярния едноименен роман на Стивън Кинг, ужасявал читателите в продължение на десетилетия.
Филмът разказва историята на седем невръстни приятели от градчето Дери, в американския щат Мейн, които се наричат Клуба на загубеняците. Всеки от тях е бил отлъчен от обществото по една или друга причина, всеки е набелязан от местните хулигани... и всеки е станал свидетел как вътрешните му страхове оживяват в лицето на древен, променящ формата си, хищник, който могат единствено да нарекат То.

От самото си създаване, градчето е ловно поле на съществото, което излиза от канализацията на всеки 27 години, за да се храни със страховете на набелязаната си плячка, а именно децата на Дери. Събирайки се по време на ужасяващо и изпълнено с вълнения лято, Загубеняците се сближават помежду си, за да превъзмогнат собствените си страхове и да спрат нов цикъл с убийства, започнал в един дъждовен ден с малко момченце, гонещо хартиената си лодка, носеща се към канализационната шахта и ... право в ръцете на Пениуайз, клоунът.

В „То” участват Бил Скарсгард („Дивергенти 3: Предани”, сериала “Hemlock Grove”) като основния злодей в историята, Пениуайз. Ансамбълът от млади актьори във филма включва Джейдън Либрър (“Midnight Special”), Джеръми Рей Тейлър („Алвин и чипоносковците: Голямото чипоключение”), София Лилис (“37”), Фин Улфхард (сериала „Странни неща”), Уайът Олеф („Пазители на галактиката”), Чоузен Джейкъбс (предстоящия “Cops and Robbers”), Джак Дилън Грейзър (“Tales of Halloween”), Николас Хамилтън („Капитан Фантастик”) и Джаксън Робърт Скот, за когото това е дебют в киното.
   
Мускети режисира „То” по сценарий на Чейс Палмър, Кари Фукунага и Гари Добърман, по мотиви от романа на Стивън Кинг. Рой Лий, Дан Лин, Сет Греъм-Смит, Дейвид Каценбърг и Барбара Мускети са продуценти на филма, а Дейв Нюстедър, Уолтър Хамада, Ричард Бренър, Тоби Емерих, Марти П. Юинг, Дъг Дейвисън, Джон Силк и Ния Кюкендал са изпълнителни продуценти.
   
Творческият екип зад кадър включва оператора Чун-Кун Чун („Аз, Ърл и умиращото момиче”, „Старо момче”), художника Клод Паре („Възходът на планетата на маймуните”), монтажиста Джейсън Болънтайн („Лудия Макс: Пътят на яростта”) и художничката по костюмите Джени Бриант (сериала „Момчетата от Медисън авеню”). Музиката е композирана от Бенджамин Уолфиш („Анабел 2: Сътворение”).
   
New Line Cinema представя продукция на Vertigo Entertainment/Lin Pictures/Katzsmith Production, „То”. Филмът е разпространяван от Warner Bros. Pictures, a Warner Bros. Entertainment Company. 



 
 

Снимки

 

Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта
Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта
Сине Гранд Сине Гранд Cine Grand Bulgaria



ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС
 
Cinefish.bg Cinefish.bg