Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало » Филми »

Бандитките на Оушън

Всеки престъпник се нуждае от професионална подкрепа - Бандитките на Оушън / информация за филма

Ocean's 8 2018
ЗА ФИЛМА ГАЛЕРИЯ ТРЕЙЛЪРИ АКТЬОРИТЕ И ЕКИПА НОВИНИ ОЩЕ ЗА ФИЛМА МНЕНИЯ

Всеки престъпник се нуждае от професионална подкрепа

05.6.2018  |   синефиш.бг
Сандра Бълок, Кейт Бланшет, Ан Хатауей, Минди Кейлинг, Сара Полсън, Акуафина, Риана и Хелена Бонъм Картър обединяват сили за екшън приключението „Бандитките на Оушън“.

Пет години, осем месеца, 12 дни... и малко отгоре. Това е времето, за което Деби Оушън (Сандра Бълок), току-що освободена от затвора, планира най-големия обир в легендарната си кариера.

Тя знае от какво има нужда – отбор от най-добрите в своята област, започвайки с бившата й партньорка в престъпленията Лу (Кейт Бланшет). Двете събират екип от специалистки: бижутерката Амита (Кейлинг); мошеничката Констанс, подвизаваща се по улиците (Акуафина); експертката по всякакви кражби Тами (Полсън); хакерката Девета топка  (Риана); и модната дизайнерка Роуз Уейл (Бонъм Картър).
Мишената са 150 милиона долара в диаманти – диамантена огърлица, която ще украсява шията на световно известната актриса Дафни Клугер (Хатауей). Тя ще бъде голямата звезда на събитието на годината – балът на „Метрополитън“.

Планът им изглежда стабилен, но той трябва да бъде изпълнен безупречно от всички от екипа, които ще трябва да се промъкнат и измъкнат пред погледите на целия град.

В „Бандитките на Оушън“ участват още Ричард Армитаж в ролята на Клод Бекер, подозиращия нещо кавалер на Клугер на бала, и Джеймс Кордън в ролята на Джон Фрейзър, застрахователен агент, който се опитва да подреди всички парчета от пъзела.

Гари Рос („Воля за победа“, „Игрите на глада“, „Плезънтвил“) режисира „Бандитките на Оушън“ по сценарий, написан заедно с Оливия Милч, по сюжет на Рос. Стивън Содърбърг и Сюзън Екинс са продуценти на филма. Майкъл Тадрос, Даяна Алварес, Джеси Ерман и Брус Бермън са изпълнителни продуценти, а Милч е копродуцент. 
Екипът на Рос зад кадър включва оператора Ейгил Брилд („В Брюж“), художника Алекс ДиДжерландо („Зверовете на дивия Юг“), монтажист е номинираната за „Оскар“ Джулиет Уелфлинг („Скафандърът и пеперудата“), художник е Сара Едуардс („Тайният живот на Уолтър Мити“), а композитор е Даниел Пембъртън („Стив Джобс“). „Бандитките на Оушън“ е по мотиви от героите, създадени от Джордж Клейтън Джонсън и Джак Голдън Ръсел.

Warner Bros. Pictures представя, съвместно с Village Roadshow Pictures, продукцията на Rahway Road, “Бандитките на Оушън”. Филмът ще бъде разпространяван по света от Warner Bros. Pictures, a Warner Bros. Entertainment Company, и в избрани територии от Village Roadshow Pictures. 




 
 

Снимки

 

Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта
Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта
Сине Гранд Сине Гранд Cine Grand Bulgaria



ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС
 
Cinefish.bg Cinefish.bg