Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало » Филми »

Бандитките на Оушън

Актьорският състав - Бандитките на Оушън / информация за филма

Ocean's 8 2018
ЗА ФИЛМА ГАЛЕРИЯ ТРЕЙЛЪРИ АКТЬОРИТЕ И ЕКИПА НОВИНИ ОЩЕ ЗА ФИЛМА МНЕНИЯ

Актьорският състав

05.6.2018  |   синефиш.бг
Деби Оушън разполага с всичкото време на света в продължение на повече от пет години. И тя го оползотворява максимално. Сандра Бълок обяснява: „Тя има достатъчно време, за да състави перфектния план и когато излиза от затвора, няма търпение да го осъществи“.

Бълок обяснява, че точно като брат си Дани, „Деби е организаторът. Тя разпознава таланта и знае как да събере най-добрия екип и да мотивира всеки от екипа да си свърши работата. Това е в кръвта й, тя е крадец от семейство с подобни способности. Това е нещото, което обича да прави и именно за това я бива. За Деби тръпката е в това да откраднеш и да видиш дали ще успееш да се измъкнеш. Този път тя има намерение да открадне нещо на възможно най-публичното място, заобиколено от стотици хора и наблюдавано от много камери. Кара ви да се чудите защо иска да направи точно това, след като току-що е излязла от затвора. Като че ли иска отново да се върне там“.

    Първият човек, с когото се свързва Деби, е нейната бивша партньорка в престъпленията Лу. „Деби трябва да накара Лу да си припомни старите навици“, казва Бълок. „Тя не губи време и я запознава с плана си, и все пак успява да убеди Лу, че това, което е намислила, е достатъчно добро, за да рискува всичко, което е постигнала в живота си, докато Деби е била зад решетките“.

Кейт Бланшет, която играе Лу, казва: „Деби има нужда от сигурен човек, някой, на когото да може да разчита, а те има дълга история заедно. Лу вече е чиста... или почти чиста. Сега тя управлява един нощен клуб и се справя добре, но й липсва тръпката. Мисля, че затова тя приема предложението на Деби, защото то моментално й покачва адреналина, а точно това толкова й е липсвало“.

    Тяхната мишена е бала на „Метрополитън“, но те нямат намерение да крадат пари. Всъщност искат да откраднат диамантената огърлица Toussaint – толкова уникална, че стои заключена далеч от хорските очи в непробиваем сейф в магазина на Cartier. Ключовият момент е да убедят Cartier да я изкара от там. И единственият начин да го направят е да я поставят около шията на тазгодишната звезда на бала – самата Дафни Клугер.

    Ан Хатауей, която изпълнява ролята, дочува съвсем случайно, че Сандра Бълок ще прави нов филм в стил „Бандата на Оушън“, с изцяло женски състав. „Помислих си: Звучи ми като перфектната работа. Аз обожавам предишните филми и тогава Гари ми се обади и каза: „Искам да ти предложа ролята на една истинска дива“.
„Беше толкова забавно да се превърна в някой, който се подвизава във вселена, която ми е толкова добре позната, но все пак въобще не прилича на мен“, смее се тя. „Дафни е доста луда и обича да се превъзнася... но е много по-умна, отколкото всички я смятат“.

За да се доберат до огърлицата на Дафни, Деби и Лу трябва да намерят известна модна дизайнерка, която да манипулира звездата да избере подходящия аксесоар за своята ослепителна рокля на бала.

Хелена Бонъм Картър е в ролята на Роуз Уейл. В миналото търсена от богатия хайлайф, сега Роуз преживява трудни времена. Когато я виждаме за първи път, „Роуз е в тотална криза“, отбелязва Бонъм Картър. „Нейният бизнес е достигнал дъното и тя дължи милиони. Роуз отчаяно се нуждае от пари, а те имат нужда от моден дизайнер, така че могат да имат взаимна изгода“.

Актрисата казва, че е привлечена от сценария, защото „винаги се опитвам да правя неща, които не съм правила, а никога не съм се снимала във филм за обир. И никога не съм се снимала с осем жени в главните роли, а си беше време това да се случи. Мисля, че е донякъде истинско събитие жени да изпълняват роли, които са традиционно запазени за мъжете. А като бонус смятах, че ще бъде забавно“.
Тъй като бижутата са част от плана, екипът се нуждае от бижутер и Деби знае към кога да се обърне. Минди Кейлинг играе Амита, която според нея „живее с майка си, но е на път да се разбунтува. Тя е правила разни далавери с Деби преди, и когато тя се появява, Амита е убедена, че отново ще й предложи поредната схема... но работата се оказва много по-голяма. Мисля, че Амита няма търпение да се включи на страната на лошите. Цял живот тя е била добро момиче и е готова да покаже своята лоша страна“.

    Превръщането на диамантите в долари изисква експерт по всякакви кражби, така че Деби се озовава в предградията, за да издири друга своя бивша дружка – Тами, която привидно е заменила търговията на черния пазар с тази в супермаркета. Тя изглежда като типичната съпруга и майка... докато не погледнете в гаража й, пълен с откраднати стоки.

В нейната роля е Сара Полсън, която отбелязва: „Тами почти, но не съвсем, е излязла от играта. Тогава обаче на вратата й се появява отново нейната стара приятелка Деби Оушън и започва да я навива да се завърне, с обещанието за най-големия удар досега. За мен най-вълнуващото при Тами е това, че е майка, която има своя таен живот. И тя е много щастлива да излезе най-после от вкъщи“.
   
Лу намира последните двама членове на екипа, започвайки с „един от най-добрите хакери на източното крайбрежие“ и тяхната единствена надежда за пробив в ултра сложната система за сигурност на „Метрополитън“. Суперзвездата Риана се присъединява към екипа като ловкия компютърен гений, известен с името Девета топка.
   
Лу отвежда Деби в Куинс, за да се убеди сама в уменията на подвизаващата се по улиците мошеничка Констанс. Сръчната джебчийка, която може да свърши толкова неща, преди да сте мигнали, се играе от изгряващата звезда Акуафина, чието истинско име е Нора Лъм.
  
Акуафина отбелязва: „Те откриват Констанс в Елмхърст – квартал, в близост до мястото, където съм израснала. Тя подлъгва минувачите да залагат на карти Монте, което е традиционната измама в Ню Йорк. Тя е типичната нюйоркчанка и аз съм такава. Точно затова я почувствах толкова близка. Аз съм точно като Констанс, разбира се, без кражбите и джебчийството. Но тя ми е пределно ясна“.
 
  Актьорският състав на „Бандитките на Оушън“ включва и двама забележителни актьори, чиито герои допълват жените по различен начин.

Ричард Армитаж е в ролята на Клод Бекер, куратор в галерия, който неволно става част от играта. Всъщност „Деби и Клод са имали отношения преди години“, признава Армитаж. „И когато тя се появява в галерията му, за него това е истински шок, сякаш земята се разтваря под краката му. Деби е негова стара тръпка, с която не са се разделили добре. Но тя отново е в състояние да му спре дъха“.
Джеймс Кордън играе застрахователния агент Джон Фрейзър, който е добре запознат с името Оушън. „Той знае всичко за цялата фамилия Оушън, те са нещо като постоянен трън в задника му“, казва Кордън. „Джон е убеден, че тази безценна огърлица ще бъде мишена на събитието, на което ще присъства и Деби.

Но в крайна сметка той не е ченге и не се интересува дали ще бъде извършено престъпление. Вълнува го единствено дали компанията му ще трябва да плати парите от застраховката“.






 
 

Снимки

 

Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта
Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта
Сине Гранд Сине Гранд Cine Grand Bulgaria



ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС
 
Cinefish.bg Cinefish.bg