Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало » Филми »

Бандитките на Оушън

Голямата ябълка - Бандитките на Оушън / информация за филма

Ocean's 8 2018
ЗА ФИЛМА ГАЛЕРИЯ ТРЕЙЛЪРИ АКТЬОРИТЕ И ЕКИПА НОВИНИ ОЩЕ ЗА ФИЛМА МНЕНИЯ

Голямата ябълка

05.6.2018  |   синефиш.бг
Снимките на „Бандитките на Оушън“ са основно в Ню Йорк, като Гари Рос и неговият оператор Ейгил Брилд се възползват максимално от града, който никога не спи.
„Ако трябва да снимате филм за Ню Йорк, трябва да отидете там“, отбелязва Бълок. „Ню Йорк има своята собствена енергия; тя запалва нещо в теб и не те оставя на спокойствие. Всички познавахме добре този град. Живяла съм тук дълго време, така че изживяването беше като да се завърнеш при стар приятел, но всичко изглежда ново и неочаквано. И животът в града не спира, докато снимате филм.“

Благодарение на партньорството с Cartier екипът достига до една от най-важните снимачни площадки – огромния магазин на Cartier. За два дни прочутият магазин на 52-ра улица е затворен за клиенти, и това се случва точно през декември, по време на голямото пазаруване в навечерието на празниците. Тук е заснета важната сцена, в която Роуз Уейл и нейната „асистентка“ Амита настояват да инспектират безценната огърлица Toussaint.  Художникът Алекс ДиДжерландо отбелязва: „Те ни предоставиха ключа към своето кралство. Всички бижута, които виждате в тези сцени, са съвсем истински“.

    Пристройка на методистката църква в Бруклин е превърната в тавана на Лу, който става щаб квартира на целия екип по време на обира. Построената около 1900 г. сграда в стил неоромантизъм е на два етажа, с балкон отгоре и малко по-издължен втори етаж, което я прави идеална за случая. ДиДжерландо отбелязва: „Искахме апартамента да е интересно място, казващо много за самата Лу. Тя е много отворена към всичко модерно и ново, затова обзаведохме мястото с различни предмети, събирани от нея по време на пътешествия през годините“.

Едно от най-разпознаваемите места във филма е емблематичната сграда Eero Saarinen на летище JFK, която е била използвана за офиси на бившата американска авиокомпания TWA, но в момента е празна. Тя се превръща в нещо като ателие на Роуз Уейл, където тя се надява отново да се завърне на модния връх. 

За да представят модното шоу на Роуз, от екипа се обръщат към Александър де Бетак, прочут организатор на атрактивни и запомнящи се модни шоута. Преди началото на снимките, де Бетак води Гари Рос на три модни шоута. Специално за тази сцена екипът на списание Vogue попълва първите редове от гости с истински посетители на седмицата на модата в Ню Йорк.






 
 

Снимки

 

Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта
Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта
Сине Гранд Сине Гранд Cine Grand Bulgaria



ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС
 
Cinefish.bg Cinefish.bg